čtvrtek 23. ledna 2014

Sebastian Matt


Uměleckým pseudonymem Sebastian Matt, občanským jménem Vojta Zakouřil. Oboje je jedna a ta samá osoba. Jakmile se zapne nahrávání ve studiu a nebo na jevišti spustí hudba, tak ho nikdo jinak, než Sebastiane neoslovujte. Je mu čerstvě 18. Narodil se přesně o Vánocích, a studuje hudební konzervatoř. 
O kariéře zpěvu pomýšlel už dříve, když se přihlásil do Československé Superstár. 

Neuspěl, ale to ho neodradilo zkoušet to pořád dál. Začal psát svoje vlastní písničky. Jeho prvotinou, která se dočkala po dlouhé době i videoklipu je "Je to už dlouho", kde popisuje své zklamané pocity ke svému bývalému příteli. Natáčení, střih a úprava .... to vše trvalo zhruba půl roku. Nejen, že od nahrání písničky se odbarvil na blond, ale během natáčení se i ostříhal. Po spoustě komplikací dne 18.11.2013 (skoro měsíc před jeho 18. narozeninami) byl klip oficiálně online. Na konci už se jen čekalo na vyjádření iTunes a Google play. Na obou těchto platformách je možné písničku koupit. 


To však není všechno. Snaží se pořád jít dál, a má nejen napsané, ale i nahrané další písničky. Pracuje na dalších klipech, na vystupování....atd atd ... Ale jestli tě tento nadějný zpěvák zaujal, připoj se k jeho facebookové skupině Sebastian Matt.




Žádné komentáře:

Okomentovat